Cinc idees de regals nadalencs.

5 idees creatives de regals nadalencs


MARIA ISABEL COLOMÉ / El Calaix de la Menta (Textos i Fotos) 

Ara que ja s’acosten les festes de Nadal i ens agafa la febre de les compres, ja sigui per omplir la nevera i el congelador o bé per satisfer la llista del Pare Noel o la de Reis, El Calaix de la Menta us proposa uns detalls nadalencs DIY. Són opcions originals de regals fets a mà que us poden permetre estalviar-vos uns diners.        

Fundes de roba de sac. Perfectes per posar-hi els coberts en les nostres taules nadalenques. Instruccions: Talleu una peça suficient per poder fer un doblec a mitja alçada i enganxeu les vores amb cola. Enganxeu al fil de la vora una tira de tela amb motius nadalencs i afegiu-hi un detall vistós, com ara aquesta estrella de roba.        

Llibretes de petit format. Ideals per posar a dins dels bolsos i carteres. Instruccions: Feu-les amb cartulina craft i amb un petit detall nadalenc amb fusta.                    

Pots de vidre de diferents formats amb  tapa forrada de crochet. Afegiu-hi un detall relacionat amb el Nadal, com ara aquestes fulles de grèvol. No ens n’hem d’estar de de posar-hi a dins algun dolç, com ara galetes o xocolatines.             

Pot de vidre folrat amb retall de roba de sac i cordill rústic. Ens serveix d’espelmer. Ens ajudarà a posar una mica de llum a la taula o bé ens quedarà molt bé a sobre de qualsevol moble de casa, Instruccions: Hi posarem un detall gran de fusta amb motiu nadalenc per donar-li aquell punt especial. En el seu interior, hi afegirem una bona capa de sucre per tenir l’espelma a bona alçada.          

Posagots. Un altre regal que podem fer i que resulta pràctic i vistós alhora són aquests posagots fets amb base de fusta i folrats amb paper decoupage. Instruccions: Només ens cal per fer-los la cola decoupage i el paper de tovalló o d’arròs. Apliqueu la cola sobre la base de fusta i, immediatament després, poseu-hi el paper amb cura d’allisar-lo bé. Deixeu-lo assecar-se i torneu a posar una capa de cola sobre el paper ja enganxat. Això crearà una capa que farà que ens quedi protegit.

Bon Nadal!