Melosos Dijous Solidaris


JORDI SANTAMARIA (Fundación Ludàlia) / ALBERT MALDONADO (Dj’s el Canvi)

Què és un maridatge musical solidari? Veiem-ne els diferents elements:

Música: art que s’expressa mitjançant la combinació de sons, tenint com a elements constitutius la melodia, l’harmonia, el ritme i el timbre.

Menjar: Ingerir aliments.

Maridatge: procés de casar metafòricament a un aliment amb un altre element amb la intenció de realçar-ne el plaer de l’experiència culinària.

Maridatge solidari: els Melosos Dijous Solidaris, que combinen el menjar i la música en una activitat solidària amb una entitat sense ànim de lucre.

Aquesta setmana s’han iniciat els Melosos Dijous Solidaris. Tots els primers dijous de cada mes, l’hamburgueseria La Melosa del Clot es compromet a donar 1 euro de totes les hamburgueses que se serveixin durant la nit a una entitat sense ànim de lucre.

Aquesta proposta de maridatge solidari està coorganitzada per La Melosa i Dj’s pel Canvi, que aporten música en directe durant tot el sopar.

Per a la primera nit, l’entitat escollida va ser la Fundació Ludàlia, que ofereix servei d’oci i cultura per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Va haver-hi molt bon ambient i es van servir 57 hamburgueses.

Està clar que quan persones solidàries i amants de l’oci i la diversió s’ajunten, el resultat no pot ser un altre que molt positiu.

Les propera cites seran el 7 de març i el 4 d’abril, i la recaptació també anirà destinada, de nou, a Ludàlia.

Us esperem a la propera!