Dj’s per un dia


ALEXANDRE SURIÑACH / ALBERT MALDONADO (Dj’s pel Canvi)

El passat dissabte 23 de febrer es va realitzar una nova edició de “Fes de Dj per un dia”. Aquest taller, d’unes tres hores de durada, es realitza a les instal·lacions de Plastic Academia, centre de formació de Dj’s professionals de Barcelona i on compten amb equips d’última generació i de gran recorregut dins d’aquest camp.

Un dissabte al mes, doncs, Plastic Academia ens obre les portes perquè joves i adults d’entitats socials puguin gaudir de la mà dels Dj’s pel Canvi d’aquest fantàstic taller.

L’activitat està enfocada de manera més lúdica que d’aprenentatge. Combinem tant una part teòrica (adaptada i molt bàsica) amb la pràctica, tant individual com en parelles, tant a la sala principal com als box.

Els joves poden experimentar amb els equips.

En aquest cas, els noies i noies de la Fundació Ludàlia, servei d’oci i cultura per a joves amb discapacitat intel·lectual, van ser els que van passar una entretinguda sessió acompanyats dels referents de l’equip de Dj’s pel Canvi i de Plastic.

El mes que ve una altra entitat podrà gaudir d’aquest taller.

T’animes a fer de Dj per un dia?