Llibreta d'El Calaix de la Menta.

Gats solidaris


ISABEL COLOMÉ DA SILVA- EL CALAIX DE LA MENTA (text i fotos)

A l’hora de posar en marxa un projecte, sempre procures que, a part de bonic, sigui pràctic i útil. Almenys, jo faig que aquests elements conjuguin i formin un tot.  

Treballar amb paper, cartulina o cartró em sedueix i, si a més a més, ho faig per a un bon motiu, encara més.

Detall d’unes llibretes solidàries d’El Calaix de la Menta.

Ja fa un temps que faig llibretes, grans, mitjanes, petites…. micro… Per a mi, totes són importants, ja que hi poso passió, en miro els detalls i no en deixo que cap, per petites que siguin, marxin de les meves mans sense que portin un xic de mi.                 

Si a tot això s’afegeix el fet de fer-les per a un motiu com el que ara us explicaré, la il.lusió i la motivació s’apodera de mi.

Les llibretes estan plenes de detalls al·lusius als gats.

La col·laboració que he tingut l’oportunitat de posar en marxa amb El Club de Bimba, entitat sense ànim de lucre que s’encarrega de rescatar gatets i buscar-los una llar, ha fet que aquesta màgia brilli amb tota la seva força.

Per cada llibreta, El Calaix de la Menta col·labora amb un 25% de donatiu per ajudar a què tots els gatets tinguin una oportunitat per viure i ser estimats.                                                      

L’Esther i l’Anto, d’El Club de Bimba, em van proposar aquesta bonica feina i han confiat en el meu treball a El Calaix de la Menta. Animo a tothom, des d’aquí, a col·laborar en aquest bonic projecte a partir del qual he pogut confeccionar aquestes llibretes protagonitzades per aquests gatets solidaris.