PERIODISTA

Toni
Ayala

Soc en Toni Ayala. Soc el periodista de l’equip. No tinc cap màster universitari, però sí que soc llicenciat en Ciències de la Comunicació per la UAB i, al capdavall, visc immers en el doctorat de la vida. He tingut la sort de tastar el periodisme d’agències com a corresponsal d’EFE i, des del 1997, he pogut col·laborar en la posada en marxa de tres mitjans de comunicació ben diferents, tant en format paper com digital: El Periòdic d’Andorra20minutos i FAN News Club (la primera xarxa social de notícies). A la tardor del 2018, desenvolupo el concepte ClicOp amb grans amics i professionals. He fet el pas amb la idea de compartir amb tothom art & slow journalism. Volem explicar el món a peu de carrer, amb una mirada àmplia i, malgrat tot, amb optimisme. Cliqueu i Opineu! Feu ClicOp!

IL·LUSTRADOR

Miquel
Fuster

Soc en Miquel Fuster. Soc l’artista de l’equip. Soc pintor i dibuixant de còmics. Vaig saber que volia dibuixar des de ben petit, quan, de camí cap a l’escola, passava davant d’un quiosc i sempre em quedava encisat pels còmics. Un bon dia, vaig enviar un dibuix a un concurs que organitzava la revista Pumby, i el vaig guanyar. Com a premi, vaig rebre 25 pessetes. Amb el suport de la família, vaig estudiar a l’Escola Massana de Barcelona. Vaig començar la meva carrera d’artista als 16 anys com a aprenent a l’Editorial Bruguera. Poc després vaig formar part de la plantilla de l’agència Selecciones Ilustradas. Durant els anys 70 vaig treballar a Norma Editorial. Després de perdre la casa en un incendi, vaig viure al carrer entre 1988 i 2002. En aquells 15 anys tampoc vaig deixar de pintar, encara que fos per aconseguir almoines dels turistes. Amb l’ajuda de la Fundació Arrels vaig refer la meva vida. Soc autor de la sèrie de novel·les gràfiques Miguel, 15 años en la calle, que va rebre el premi del públic del Saló del Còmic de Barcelona i la menció d’honor del XXVII Premi Serra i Moret al Civisme. També he realitzat la sèrie Crónica Gráfica per al diari 20minutos. Ara, formo part de l’equip fundador del projecte ClicOp, en el qual us podré mostrar els meus nous dibuixos. Cliqueu i Opineu! Feu ClicOp!

UI/UX LEAD DESIGNER

Dídac
Catalán

Soc en Dídac Catalán. Soc el dissenyador i desenvolupador web de ClicOp. Soc professor de disseny i he contribuït a crear diverses webs i apps, com l’FCB Live!, VINCLE CRM, Fortune Crash!, TMB Near of you, Biennale Venezia o Revlon Premium Gold. He dissenyat també diverses revistes i diaris, digitals i en format paper. Vaig desenvolupar la xarxa social FAN amb en Toni Ayala, amb el qual torno a col·laborar en aquest nou projecte tecnològic i comunicatiu. Apostem per la creativitat, la participació i l’slow journalism. Cliqueu i Opineu! Feu ClicOp!