La lladre de regals


TONI AYALA (text)

La policia de Texas, als Estats Units, està buscant a una dona acusada de robar regals de diverses bodes. Com si d’una pel·lícula es tractés, la sospitosa es presenta, sense cap invitació, als casaments per endur-se els presents que els nuvis reben dels convidats.

Segons ha informat la policia a Facebook, almenys ho ha aconseguit a quatre bodes des del mes de desembre passat en el comtat de Comal i a una en el comtat de Kendall.

El problema s’ha fet tant gran que l’organització local sense ànim de lucre Comal County Crime Stoppers, liderada per ciutadans voluntaris per a facilitar les denúncies ciutadanes, ofereix una recompensa de fins a 4.000 dòlars per qualsevol informació que condueixi a l’arrest d’aquesta falsa convidada que es dedica a robar els regals dels nuvis.

“No permetem que arruïni el dia especial de ningú més, volem portar a aquesta intrusa davant la Justícia“, han declarat les autoritats.

La policia del comtat de Comal, que està investigant el cas des de desembre, ha difós unes imatges de la sospitosa de les càmeres de seguretat.

La lladre aprofita el fet que avui dia els regals de noces són diners, xecs o gift cards, que són molt més fàcils de robar.

Si no fos perquè ha aixafat unes quantes bodes, la històrica podria ser, fins i tot, l’argument d’una comèdia. Fins i tot, una parella de nuvis víctimes d’aquesta lladre s’ho ha pres prou bé quan han declarat als mitjans locals: “El que no podrà robar és el nostre amor”.